Thread Closed 
The mistery beyond the picture
22 Nov 2011, 21:20
"In camp deschis ? De ce mai ma rog acolo e mai putin periculos ?Sau am inteles eu gresit . Parca asa ai spus nu ? Orice atac e mai putin periculos in camp deschis . Pai , eu nu vad de ce , dat fiind ca acolo nu te poti ascunde . Aici ar fi genial sa te lupti , " soptisese ea spre Sayoko si intinsese mana spre clanta usii , care in mod curios , era inchisa . Trasese de metalul ruginita , usa deschizandu-se printr-un simplu sunet ascutit , ce o facuse pe viperina sa se strambe de durere si iesisese repede din camera cu soimaneanca dupa ea .

Acelasi miros oribil ii trecuse pe la nari , si cu repiziciune , zarise o scara ce ducea spre etaj . Fara sa mai astepte vreo aprobare din partea fetei , o luase in goana spre aceasta , sarind treptele din trei in trei , si cu mana inca pusa la nas , mirosind din materiul fara aer . Se oprise , putin agitata , privind in urma sa dupa soimaneanca .

"Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."

[Image: Formysweetsis_zps9d530966.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: The mistery beyond the picture - by Eliza G. Blest - 22 Nov 2011, 21:20