Everything I ever wanted II
|
22 Nov 2011, 23:01
|||
|
|||
Dupa ce Isabella se schimba intr-o bluza simpla, de un albastru deschis si in blugi, isi prinse parul lejer intr-o coada, apoi cobori in bucatarie unde ii gasi pe Matt si parintii ei stand pe fotoliile de langa geam, vorbind.
"- Mi-am auzit cumva numele ?" intreba fata in gluma privindu-si tatal. Acesta ii zambi complice lui Matt si ridica sprancenele inocent si aparent uimit. "- Scumpo, in casa asta iti vei auzi numele din cinci in cinci minute." vorbi el pe un ton vesel si ridica din umeri. "Dar daca stau bine sa ma gandesc, chiar cred ca ar trebui sa te obisnuiesti." Incerca sa para serios, dar pe chipul sau isi facu aparitia un zambet amuzat ce il dadu de gol. Isa rase si ea, alaturi de ceilalti. "Ei bine, asta chiar mi-a lipsit." se gandi Viperina luandu-si bagheta. Glumele tatalui sau si mai ales, sa ii vada pe parintii ei, alaturi de Matt, toti impreuna. Invarti bagheta in aer de cateva ori si pe masa cea rotunda din mijlocul bucatariei aparu o fata de masa alba cu modele rosiatice; incepura sa se aranjeze farfuriile, lingurile, furculitele si cutitele. Mai apoi aranja paharele si servetelele. Mai misca o data bagheta si in centrul mesei aparu o vaza ingusta si inalta, cu un trandafir rosu. Zambi multumita si se intoarse sa o ajute pe mama sa. "- Faza cu trandafirul o face de cand era mica.." il auzi pe tatal ei spunandu-i lui Matt. You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Everything I ever wanted III | Matt I. River | 9 | 2,083 |
20 Feb 2012, 15:28 Last Post: Isabella River |