Panica, panica, panica !!
23 Nov 2011, 18:30
E foarte aiurea organizat semestrul asta, intradevar. -_-"
Nici eu nu le am cu istoria prea mult - nici nu pot spune ca imi place asa mult, iar daca o materie nu-ti place, nu prea cred ca poti sa te descurci asa bine. Finna La geografie am o profa draguta care seamana mult cu fosta mea invatatoare. O.o Cea de istorie e mai stricta asa - motiv pentru care imi lipsesc tot mai mult orele de istorie cu proful din generala. : o3

La engleza noi avem o profa asa de draguta. Love Love Love Grupa noastra, ca cealalta.. vai de ei. =))))))))) X_X
Nu stiu ce sa imi invat, poate doar sa mai fac niste exercitii de tipul celor care ni le da la teza. Thinking Eu n-am invatat niciodata la engleza, nici macar inaintea probei aleia cu admis/respins care se da pentru a intra la profilul bilingv. Finna

La romana am o profa care desi e draguta si am doi de 10.. vorbeste prea mult si e enervanta uneori. Finna Cand trebuie cineva sa citeasca ceva, gen tema sau un text, ea tot vorbeste si ne povesteste de ce a patit ea ieri si chestii. O.o Dar e si amuzanta cand face asta. =)))))))

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Panica, panica, panica !! - by Isabella River - 21 Nov 2011, 18:11
RE: Panica, panica, panica !! - by Bell Evans - 21 Nov 2011, 20:57
RE: Panica, panica, panica !! - by Bell Evans - 21 Nov 2011, 21:01
RE: Panica, panica, panica !! - by Bell Evans - 21 Nov 2011, 21:56
RE: Panica, panica, panica !! - by Bell Evans - 21 Nov 2011, 22:15
RE: Panica, panica, panica !! - by Bell Evans - 21 Nov 2011, 22:56
RE: Panica, panica, panica !! - by Bell Evans - 22 Nov 2011, 09:16