Panica, panica, panica !!
|
23 Nov 2011, 19:20
(This post was last modified: 23 Nov 2011, 19:23 by Isolde du Maurier.)
|||
|
|||
Noi mai avem 2 teze, cele mai usoare, la info si romana. Si chiar daca luni am dat teza la biologie + un idiot de test la chimie, ca e profa idioata{si chiar daca am luat 9, cu caietul in brate =))}, ieri am dat test la engleza, iar azi am avut teza la mate, maine avem inspectie la info si ne asculta si la fizica, saptamana asta macar ne-am mai eliberat
![]() Si referitor la istorie, mie imi place mult materia de anul asta ![]() Acum ma intreb ce caut la mate-info, ca a inceput sa-mi placa istoria, si imi placeau deja franceza si engleza, dar nu prea sunt buna la romana, deci... ![]() Doamne, semestrul asta e IDIOT! O sa-l impusc pe Funeriu pana la urma, daca nu imi ies toate mediile ca lumea :-w... Iei, maine am fizica, cu cel mai tare prof din lume ![]() ![]() PS: urati-mi succes, ca vreau sa ma duc la olimpiada la franceza, si nu stiu prea bine vocabular ![]() THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N ![]() ![]() what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|