Walk in the rain
24 Nov 2011, 11:25 (This post was last modified: 24 Nov 2011, 11:40 by Georgia Harris.)
-Jenn, doar ma sti.... Am facut tot ce s-a putut face intr-o vara! Am fost in Romania sa imi ajut pariniti la un caz--ei sunt aurori, si eu vreau sa fiu--, am intrant in biblioteca "secreta" a bunicii fara ca nimeni sa stie si am imprumutat de acolo niste carti asa de dragute si educative incat si coperta ar putea speria pe cineva, am fost cu parinti in Rusia in vacanta si cand am auzit o poveste despre un palat bantuit de niste fantome ingrozitoare de acolo am asteptat sa adoarma toti si am intrat cu sora mea sa verificam daca povestea e adevarata sau nu-- erau chiar de treaba--, am fost in vizita in Romania la Regele dragonilor, Georgya vazand-o pe Jennifer putin intrata in ceata ii explica:Da, si dragonii au regii lor, cei de vita nobila au o pata cu o coroana de obicei pe spate, pe regele actual l.am intalnit acum cativa ani intr-o iarna cand l-am gasit pe fiul sau intr-o rezervatie naturala, in fine l-am eliberat pana la urma, pe el si pe multi altii.... Nu prea se purtau bine cu ei acolo! Deci cam asta am facut in iulie, august a fost mult mai tare!! O sa iti povestesc si de el! Dar tu, tu ai fost undeva in vacanta? incheie Cercetasa. Avea asa de multe lucruri sa ii spuna prietenei sale incat doar acum realiza cat de mult i-a lipsti Jennifer!
Fata se uita la ea si astepta raspunsul, se vedea ca isi invadase prietena cu o avalansa de povestiri. Dintr-o data incepura amandoua sa rada, dar nici macar ele nu stiau de ce.
OOC: Jennifer scuze ca nu am mai postat dar dupa o pedeapsa cruda --ce parinti am: m-au lasat pe calculator, dar nu pe DM, au zis ca asta e cea mai cruda pedeapsa pe care au gasit-o pt mine--dupa o raceala grava si enervanta, si dupa seri de invatat pentru teza, am revenit in sfarsit si nu mai am degand sa renunt nici pentru o zi la DM. Love
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Walk in the rain - by Georgia Harris - 24 Oct 2011, 00:18
RE: Walk in the rain - by Georgia Harris - 27 Oct 2011, 10:34
RE: Walk in the rain - by Georgia Harris - 01 Nov 2011, 10:59
RE: Walk in the rain - by Georgia Harris - 24 Nov 2011, 11:25

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  A walk to remember Melisse Y. Carter 0 1,264 12 Feb 2012, 13:58
Last Post: Melisse Y. Carter
  Walk a mile with me Alice Morris 32 4,390 20 Feb 2011, 18:15