Luna de la miezul noptii
25 Nov 2011, 18:09
Nici nu putea sa isi exprime incantarea de pe chipul ei dar si frustarea . Daca Eliza era trista , urma si ea , la randul ei , sa fie trista . Nu ii facea deloc placere sa o vada astfel , dar , ura ei fata de sora acesteia era cu mult mai profunda . Doar din prima zi . "Din prima vedere . Plus ca i-am dat so lovitura puternica peste cap acelei tacanite . Nu vad de ce se comporta asa cu ea . Stai .. si cu mine . De fapt , am gasit ! " Isi daduse o mana peste frunte, inchizand ochii ce ii sticleau de viclenie . "Acesta este motivul . Intre timp , dupa ce am lovit-o pe Aylee , ceva s-a dereglat in mintea ei . Dar de ce franceza ? Asta nu face parte din vocabularul meu ..doar daca . Nu , nu e posibil . Cum sa fie Aylee Pink Blest o pantera, sau o felina , ca mine sau Eliza . De fapt , mai mult Liz , caci , ea este cu adevarat o fiinta umana , ce eu , doar folosesc una . "

Se apropiase de cele doua , care stateau una langa alta , privind impietrite luna ."Nu si tu Eliza . Pleaca de acolo , te va afecta , " gandea Claire , nervoasa la culmea pe neatentia prietenei ei . I-a spus de atatea ori de fiecare data cand vede luna , sa nu se apropie de ea . Dar de fiecare data ii raspundea ca ei ii placea .
"Eliza ? " soptise ea la urechea viperinei , cu o mica speranta in glas . Privise spre Aylee , care nici ea nu era tocmai in toate apele . Ci in unele foarte tulburi, ba chiar inghetate . Rasese sec de acel gand si isi concentrase atentia asupra problemei de fata . Dat fiind ca ea era cea mai experimentata in element de fiara , trebuia sa le scoata pe cele doua din problema . Momentan ,nu avea nimic in minte , cu exceptia faptului sa le ia pe amandoua din vizorul lunii , ceea ce se dovedise foarte greu .

The princess of Kensas empire

[Image: winter-blues.jpg]

"Cars passing by - representing my life
I ain't old but I ain't young enough to cry like a baby
And I'm so scared but I won't tell you for fear you'll hate me more"
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Luna de la miezul noptii - by Eliza G. Blest - 28 Oct 2011, 18:42
RE: Luna de la miezul noptii - by Claire Afere - 25 Nov 2011, 18:09