Gentelmen Aren't nice
|
26 Nov 2011, 00:09
|||
|
|||
Intra usor in camera deja imaginandu-si felul in care arata oglinda, insa pe langa oglinda, dadu si peste altceva.Marai scurt uitandu-se la persoana care indraznea sa acopere fermecatorul obiect.Se uita cand la el, cand la oglinda, si cand la bagheta pe care o avea acesta in mana, lucru care o facu sa si-o scoata foarte subtil la randul sau.
Ah..draguta coincidenta, acelasi lucru as fii vrut si eu sa il intreb!zise ea aruncandu-i o privire rautacioasa si dura, fiind in acelasi timp constienta ca el probabil nu avea de gand sa ii ofere nici un raspuns. Astept trei motive pentru care nu ar trebui sa te las lat chiar aici in aceasta camera doar ca ai indraznit sa iti faci aparitia aici!Insigna nu ai..deci perfect nu esti!Si cum roba lipseste..presupun ca nici elev nu esti!zise ea pe un ton acid fixandu-si ochii albastrii asupra figurii tipului. Mirosul de tutun se simtea de la o posta, lucru care ii displacea enorm, insa desigur, depindea enorm si de marca tigarilor folosite, si ei bine, tipul parea sa aiba gusturi cat de cat bune, insa nu asta conta acum.Lasa usor bagheta jos. Hai sa o luam usor...amandoi probabil suntem aici dintr-un scop comun corect?Eu nu castig nimic daca te torn..iar tu..ei bine..nu ai prea mult noroc sa castigi pe teritoriul meu..asa ca ar fii bine sa ramanem doar la limita de vorbe..okay?zise ea uitandu-se atent spre bagheta lui, apoi spre figura sa, oferindu-i o scurta incruntatura. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Gentelmen Aren't nice - by Erin O. Blaque - 25 Nov 2011, 23:11
RE: Gentelmen Aren't nice - by Lucas Sasha Neitzke - 25 Nov 2011, 23:41
RE: Gentelmen Aren't nice - by Erin O. Blaque - 26 Nov 2011, 00:09
RE: Gentelmen Aren't nice - by Lucas Sasha Neitzke - 26 Nov 2011, 23:10
RE: Gentelmen Aren't nice - by Erin O. Blaque - 26 Nov 2011, 23:33
RE: Gentelmen Aren't nice - by Lucas Sasha Neitzke - 27 Nov 2011, 01:37
RE: Gentelmen Aren't nice - by Erin O. Blaque - 27 Nov 2011, 17:48
RE: Gentelmen Aren't nice - by Lucas Sasha Neitzke - 27 Nov 2011, 22:06