Danger is your name
|
26 Nov 2011, 13:01
|||
|
|||
Ii acceptase ceaiul si oftase. Acum da .. avea niste explicatii de dat. Cel putin ea ii promisese ca i le va da. Spera ca apoi sa nu mai apara probleme. Dar cum putea sa ii povesteasca unui necunoscut asa ceva? Si totusi .. ii promisese. Cum era o persoana de cuvant avea sa isi tina promisiunea de a-i oferi cateva raspunsuri pe care doar ea i le putea da. Trase adanc aer in piept, caci vor urma niste vorbe lungi, aproape un monolog, desi spera sa nu fie chiar asa. "Sunt aliatii lui Porrin. E un Devorator foarte cunoscut. Totusi .. probabil ai auzit de el,poate nu. Nu stiu ce sa spun. In fine .. ma dusmanesc cu el de ani buni. Mi-a ucis iubitul, mi-a rapit sora la nastere, dar am recuperat-o. Ideea e ca de curand am aflat ca a fost sotul matusii mele, ceea ce mi-a lasat un soc profund. In plus sunt clarvazatoare si nu demult am prevazut ca el.. va muri din cauza mea. Mai exact ca eu il voi ucide!" Strase din ochi sperand din tot sufletul sa nu fie asa, apoi ii deschise incercand sa isi dea seama daca Sal a inteles ceva.
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|