Thread Closed 
The mistery beyond the picture
26 Nov 2011, 15:12
"Pff..ce ma doare capul . Unde sunt ? " se intrebase viperina , ducandu-si o mana la crestet . O mana ?! Cum de se transformase inapoi in om ? Ce mai conta ? Unde e Sayoko ? Ce s-a intamplat ? De ce ii arde o mana asa de tare ? Aruncase o privire asupra acesteia . Materialul era rupt , si niste picaturi de sange cadeau , si cadeau lin pe podeaua de lemn ce scartia sub viperina . Se pusese in sezut , privind-usi stupefiata rada . "Ce mama mea .. cum s-a ajuns la asta ? Sayoko !!! " Strga in minte , incercand sa isi transmita astfel gandurile spre soimaneanca , sa faca o conexiune mintala cu aceasta , dar nu mai avea destula forta . "Ma simt ca si cum as fi fost atacata brutal , apoi lovita cu ceva tare , de metal dur , si strivita de niste picioare . Plus o greata desavarsita . Ce am mai ma rog ? "

Se lasase pe spate , cuprinsa de ameteala , si admirand tavanul ce dadea sa se prabuseasca . "Ce frumos ar fi sa cada peste mine . Sa nu mai suport atata durere sufleteasca si trupeasca . Sa zbor , lin pe albia cerului si sa visez . Sa visez la o lume mai buna , sa dispara aceasta omenire cruda si eu sa le spun in fata ca am stiut intodeauna ceea ce fac. Ce bine ar fi sa fiu aplaudata si admirata de atati..." , scuipase nervoasa in stanga ei , ridicandu-se imediat , tremurand din toate incheieturile .
"Dracie! " injurase aceasta cu voce tare , furioasa pe sine insasi de gandurile ei . "Am innebunit total . Trebuie sa imi revin . "

"Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."

[Image: Formysweetsis_zps9d530966.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: The mistery beyond the picture - by Eliza G. Blest - 26 Nov 2011, 15:12