Pure art
|
26 Nov 2011, 21:43
|||
|
|||
Crystal incuviinta emotionata din cap. Puse jurnalul pe o mica noptiera din apropiere si aduse doua perne de mai incolo pe care sa stea. Dupa ce se asezara comod, deschisera cu grija jurnalul lui Neville, intalnind literele sclipitoare NL din nou. Trecura peste prima pagina, trecand direct la pagina scrisa cu litere mici, de mana.
In partea stanga, sus, scria mare: 11 ANI SI 2 LUNI Si incepu: Acum doua luni am primit acest jurnal, la aniversarea de 11 ani. Vreau sa spun ca, pana de curand fusese cea mai frumoasa zi din viata mea: sa primesc scrisoarea de la Hogwarts. Sa descopar, si eu si familia mea, ca nu sunt un Non... Asa, deci acest jurnal e vechi de doua luni si inca neinceput pentru ca mi s-a parut o prostie, chiar daca n-am vrut sa o jicnesc pe Buni. Dar acum ca am ajuns aici, trebuie sa impartasesc cuiva toate aceste experiente. Hogwarts este minunat. Trevors, un alt cadou de la Buni, numai ca de data asta viu, imi face probleme, pierzandu-se prin scoala si speriind elevi cu mutra lui de broscoi. Bine macar ca mi-am gasit o prietena care ma ajuta: Hermione Granger. E foarte inteligenta si de treaba. Si, tot in tren, am cunoscut pe cineva pe care speram sa-l cunosc de mult: Harry Potter. Esta asa cum e a fost descris, numai ca mult mai modest. Statea in compariment cu un Weasley: Ron. Cand am ajuns la Hogwarts am ajuns la Sortare cu emotii incredibile. Am fost extrem de bucuros sa cad la Cercetasi. Ce usurare! Bunica ar fi fost foarte dezamagita daca nu as fi picat in acesta casa. Cei cu care m-am intalnit pana acum deja ma recunosc ca impiedicat. Dar, ce sa faci, nu toti sunt curajosi. Sper doar ca Jobenul sa nu se fi inselat atunci cand m-a trimis la aceasta casa... Si mai jos era un desen miscator cu trei baieti, unul plin de pistrui, altul cu parul ciufulit si cu ochelari, cu cicatricea in forma de fulger, si, in final, Neville, dolofan, cu o fata speriata, uitandu-se dupa broscoiul sau. Alturi de el statea o fata cu parul bogat, imbracata in roba de scoala. Crystal zambi recunoscand celebrul trio: Harry, Ron si Hermione, si pe eroul libertatii, Neville. i am death, the destroyer of world ![]() ![]() Show them no fear. Show them no pain. You've got to kill to stay alive. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|