Gentelmen Aren't nice
|
26 Nov 2011, 23:33
|||
|
|||
Surase scurt acceptand vorbele sale insultatoare, insa fiind oricand gata sa ii ofere la randul ei vorbe pline de raceala si aciditace specifice casei sale.Ei bine, desigur, folosea ca scuza motivul ca provenea de la o casa extraordinara pentru a se scuza in cazul comportamentului ei incredibil de neprietenos, si altii nu prea se mai gandeau sa comenteze, insa acesta chiar avea ceva tupeu in el, iar asta o amuza enorm.Isi musca scurt buza inferioara, caninii ei albi stralucind in intunericul luminat de o singura si foarte micuta sursa de lumina.
Scuze de asta, dar niciodata nu am fost prea draguta, profesorii o pot dovedi...zise ea apropiindu-se usor de oglinda si trecandu-si degetele lungi de-a lungul ramei prafuite atingand usor si sticla. Insa mereu am fost cea mai buna! Ochii ei de un albastru glacial se fixara asupra tipului, care clar isi dorea ca in seara asta sa vada un viperin nervos, insa ei bine, isi alese gresit persoana, caci ea nu se enerva, devenea doar nemiloasa. Surase deci scurt inca odata rujul ei rosu conturandu-i perfect buzele si acoperindu-i-le cu grija. Daca vrei sa iti pierzi vremea la director nu ai decat!In acest timp eu am sa fac lucruri mult mai interactive!zise ea asezandu-se in fata oglinzii cu un suras diabolic.Iar mai mult..nu imi pasa!Asa ca faci ce vrei.. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Gentelmen Aren't nice - by Erin O. Blaque - 25 Nov 2011, 23:11
RE: Gentelmen Aren't nice - by Lucas Sasha Neitzke - 25 Nov 2011, 23:41
RE: Gentelmen Aren't nice - by Erin O. Blaque - 26 Nov 2011, 00:09
RE: Gentelmen Aren't nice - by Lucas Sasha Neitzke - 26 Nov 2011, 23:10
RE: Gentelmen Aren't nice - by Erin O. Blaque - 26 Nov 2011, 23:33
RE: Gentelmen Aren't nice - by Lucas Sasha Neitzke - 27 Nov 2011, 01:37
RE: Gentelmen Aren't nice - by Erin O. Blaque - 27 Nov 2011, 17:48
RE: Gentelmen Aren't nice - by Lucas Sasha Neitzke - 27 Nov 2011, 22:06