Luna de la miezul noptii
26 Nov 2011, 23:48
Ii pasa sau nu acea problema majora ? Trebuia sa faca ceva sau sa stea si sa admire ? Prefera insa varianta a doua , caci , nu trebuia sa se miste , sa gandeasca , sa spuna ceva . Nimic . Doar admira ce se intampla cu Aylee . "Ce bine ar fi de ar muri , " zisese aceasta , incantata , si sperand sa i se intample dorinta pe care o spusese . Adesea , cand te transformai in animag , pentru prima data in viata , erau cazuri in care, acea persoana putea sa moara . De ar fi la fel si cu sora Elizei . "Dar cu ea cum va fi ? Nu va conta . Ii voi spune ca nu am putut sa fac nimic prin care sa o ajut pe Aylee , si am s-o fac sa uite aceasta persoana imposibila . Vai .. ce gand frumos . Ca ea sa nu mai existe , dar pot chiar sa o ajut . " Dar , spre deosebire de gandurile ei , viperina se transformase complet intr-o .. felina . Si inca un tigru frumos , negru , cu dungi portocalii . "Poftim !!!! Nu e posibil asa ceva . Zi-mi ca e moarta . Te rog , nu mai existi deloc. Zi ca da..zi ca da ! "

Se ruga in gand ca sa scape de Aylee , dar spre nemultumirea ei , se ridicase in cele patru labe , cu greutate , deschizandu-si ochii , indreptati spre viperina . La fel de cenusii si de ametiti cum ii vazuse din prima . Strambase din nas si se daduse cu cativa pasi in spate , dorind sa se apere , si pregatita sa se transforme inapoi in pantera , daca era nevoita sa se lupte cu ea . Dar Eliza era deja prabusita , ca si cum nu mai traia . Daca facea si acea prostie , avea sa moara , ceea ce nu isi dorea deloc Argintica . Isi aplecase capul spre Liz , care si-l tinea drept , indreptat spre sora ei , fara nicio urma de trasatura pe chip , ceea ce nu era deloc a buna . Oftase trista si avea de gand sa se lase la pamant , dar era un semn de neghiobie , caci , putea sa fie oricand atacata de Aylee . Cine stie daca o vedea bine sau inca.. rau .

The princess of Kensas empire

[Image: winter-blues.jpg]

"Cars passing by - representing my life
I ain't old but I ain't young enough to cry like a baby
And I'm so scared but I won't tell you for fear you'll hate me more"
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Luna de la miezul noptii - by Eliza G. Blest - 28 Oct 2011, 18:42
RE: Luna de la miezul noptii - by Claire Afere - 26 Nov 2011, 23:48