Luna de la miezul noptii
|
27 Nov 2011, 00:03
|||
|
|||
Era ea ? Chiar era ea ? Sora ei ? Cum era posibil ? Dar nu ii mai pasa . Se ridicase imediat in picioare si se indreptase spre gatul ei ,sarind in acesta . Era foarte fericita , ca traia . Stia foarte bine care erau riscurile daca ea se transforma , insa totul mergea bine doar ca ... in loc sa faca acelasi lucru ca ea , ridicase laba asupra ei , plina de gheare , si o prelinse pe chipul ei . Liz se daduse cu cativa pasi inapoi , stupefiata de ceea ce ii facuse Aylee , sangele diluandu-se in lacrimile ce ii cadeau pe chip , ca o ploaia monotona . O privea drept in ochi , surprinsa la culme de actiunea ei , insa o intelesese . "Daca are o problema .. Da . Asta e! " Se uitase in jur , dupa Claire , care se afla undeva , nervoasa si surprinsa in acelasi timp. Ii facuse un semn sa se apropie de ea , si ii soptise la ureche ce avea ea in minte .
"Daca , in timpul transformarii , a avut loc o nereglare ? Nu crezi ca acesta ar fi un motiv pentru care sa ma fi atacat ? Nu e in firea ei sa faca asta . Nici macar din dragalesenie . Nu , trebuie sa fie altceva , cum ar fi asta . Deci , asta e . Ce parere ai ? " intrebase ea , privind-o cu suspeciune asupra printesei . Stia foarte bine ca nu o suporta deloc pe sora ei , dar spera , ca pentru dragul ei , o va face . Vazand ca se inchisese la culoare , incepuse sa faca ochii mari , rugatori , si implorand-o . "Bine , merg cu ea in Kensas . Dar tu ramai aici ! " raspunsese Claire , nervoasa , dar lasandu-se batuta intr-un final . Eliza mai mai ca sarise in sus la primele cuvinte , dar se abtinuse cand prietena ei i-a interzis sa mearga cu ele . "Bon ,dar eu ..vreau sa merg cu voi . Te rog Claire . Nu ma lasa aici singura . Nu stiu ce mi s-ar putea intampla .. " "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|