Pure art
|
27 Nov 2011, 14:45
|||
|
|||
Era de-a dreptul emotionant ceea ce vedea acolo si nu-i venea sa creada ca intr-adevar avea in fata lor jurnalul lui Neville. Era ciudat si in acelasi timp fascinant sa stie ca poate sa citeasca cateva din trairile unor persoane faimoase din trecut. Si cand se referea la faima .. se referea la faptul ca si-au castigat-o cinstit, prin curajul lor. Rosalie din tot ce auzise de la inceput despre Neville nu s-ar fi asteptat sa ajunga in final unul dintre persoanele care au avut curajul de a-l infrunta pe Voldemort. Avea toata stima pentru el.
Trase adanc aer in piept, apoi ii spuse Soimencei de langa ea. "Haide sa mai citim putin .. e randul meu." , chicotise Rosalie intr-un final si incepuse sa citeasca cu voce tare. 11 ani si jumatate:
M-am acomodat destul de bine la Hogwarts. Inca ii am pe acei prieteni buni, insa am ajuns sa am si dusmani oarecum. Draco Malfoy e o persoana care stie doar sa faca rau si sa ii jigneasca, umileasca pe ceilalti. Am observat ca are ceva anume contra lui Harry, dar nu-mi pot da inca seama despre ce e vorba. S-ar putea sa fie de vina si faptul ca nu s-a imprietenit cu el de la inceput, cum si-ar fi dorit Viperinul acela. P.S. : Nu-l suport. Abia asteapta un motiv sa ma umileasca. Rosaliei i se parea curios ca nu punea si data din clipa in care scria, dar probabil asa fusese dorinta lui. Cine stia .. pe-atunci avusese alte ganduri. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|