|
|
27 Nov 2011, 15:37
|
|
Veronique A. Dupont
|
RP Posts: 754
Casa: Viperini
Galeoni: 2873
Animal: Pisica - "Dinah"
Slujba: Angajat la Vrajustitie
|
|
Isi apuca medalionul, strangandu-l in pumnul sau si mutandu-l dintr-o parte in alta a lantului sau de argint. Era un tic nervos la care nu putea renunta. Facea acel lucru de fiecare data cand se afla intr-o conversatie si avea senzatia ca nu mai are niciun argument care s-o apere. Desigur, cuvintele baiatului fusesera dure si nefondate, dar viperina nu putea face nimic.
'Nu ai dreptul sa-mi reprosezi aceste lucruri. Stii prea bine ca eu nu-mi terminasem misiunea la Drumstrang, mai aveam atat de multe lucrui de facut. Nici macar n-ai stat atat de mult in spital' aproape ca tipa fata. Ajunsese intr-un punct din care stia ca avea doua optiuni, ori se oprea in acel moment si se retragea in pivnita, ori statea pe loc si incepea o adevarata cearta. Nu-i placuse niciodata sa se certe si nici nu fusese buna la acel lucru, dar i se parea ca fusese mult prea nedreptatita in ultimul timp si nu avea de gand sa-i permita si viperinului sa-i faca acelasi lucru.
'In plus, am trecut pe la tine' replica vrajitoarea fara a se mai putea controla. Ii venea sa se loveasca cu capul de ceva pentru ca lasase gura sa vorbeasca fara ea.
Adevaraul era ca trecuse prin Aripa Spitalului imediat ce se intorsese la Hogwarts. Era noapte, iar viperinul dormea. Ronnie se hotarase sa nu-l deranjeze si le intreba pe asistente despre starea in care se afla acesta. Pleca multumita afland ca o ducea destul de bine si ca avea sa fie externat a doua zi.
my momma { raised } me a prophet
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|