Pure art
|
27 Nov 2011, 15:45
|||
|
|||
Crystal privea in continuare paginile ingelbenite ale jurnalului lui Neville. Dupa ce treminase si Rosalie de citit, Crystal zambi cand isi aminti de Draco Malfoy. Din cate stia ea, incercase sa-si salveze tatal de furia Lordului Voldemort, prin serviciile aduse de catre el insusi Lordului.
Trase adanc aer in piept si ii arunca o privire lui Rosalie. Intoarse cu grija pagina, cu inima batandu-i cu putere. Cum ajunsese aici? Pana acum ceva timp era eleva la Hogwarts in anul 2011 si acum a ajuns sa-i fie, impreuna cu Rosalie, camard lui Neville in era Harry Potter. Zambi. 11 ANI SI 8 LUNI
V-am spus! Le-am spus tuturor! Sin nimeni nu m-a crezut. Draco Malfoy e cu adevarat diabolic! Si aproape ca mi-a luat bila de la Buni. Fara ea, as uita totul! Si m-am ales si cu mana bandajata din cauza lui. Ei bine, nu chiar din cauza lui e mana bandajata, eu am fost cel care a cazut de pe matura inainte ca macar sa ne spuna sa ne inaltam. E de departe cel mai jenant moment. Dar Harry Potter e un erou. Se pare ca dupa ce eu m-am dus cu patetica mea mana in Aripa Spitalului, Draco mi-a luat bila pe care o scapasem pe jos. Este o bila de la Buni ca sa imi aminteasca tot ce uit. Si s-a urcat pe matura si a zburat cu ea in mana. Dar Harry s-a dus dupa el si a zburat excelent pentru primul lui zbor! Mi-am recapatat cadoul din cauza lui. Sper doar sa nu fie pedepsit din cauza mea. Crystal termina de citit si se uita la Rosalie cu un zambet entuziasmat pe fata. i am death, the destroyer of world ![]() ![]() Show them no fear. Show them no pain. You've got to kill to stay alive. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|