All I need is you
|
27 Nov 2011, 17:34
|||
|
|||
Un sunet vag o trezise pe viperina la viata . Privise in jur buimaca , cautand persoana ce o striga , daca ea era obiectul ce era cautat . Auzisese numele ei si isi aplecase capul in jos . Zarise o fata , de la ochi de soim , ce era cu privirea atintita asupra viperinei . "Da , am fost strigata . Great , cine e ? " Se ridicase in picioare , si pasise spre un picior de lemn al unui scaun , apoi sarise pe altul , intrebandu-se ce persoane cunostea ea . Enumerase toti elevii de la soimaneni , pe care ii stia si ii intalnise . "Poate e Sayoko . Sau Ema .. de cand nu am mai vazut-o pe Ema . Daca nu , atunci Crystal . Dar ea e la astropufi . Deci nu . " Se prinsese cu o mana de un alt scaun , ce statea instabil in gramada mare de acelasi tip , punand un picior pe altul , pastrandu-si echilibrul .
"Eu am innebunit ? Is pantera , si cobor ca un simplu om pe un munte mic de ramasite din lemn ! " Pufnise nervoasa si isi luase mana cu care se tinea , ducand-o la mana , oprindu-si stranutul ce isi facuse aparitia exact cand nu trebuia ... Hap..chiu ! "Hopa." Fara sa isi dea seama ca era la douazeci de metrii deasupra solului , cadea in larg , inca cu ochii inchisi si mana la gura . La un moment dat , ii intredeschisese , apoi ii inchisese la loc , prea inspaimantata pentru ceea ce urma sa vada . "Oki , am zis sa sar , dar nu cand nu sunt pregatita !!!! " Tipa in sinea ei , si atinsese pamantul cu mainile si picioarele , cazand in cele patru labe , scuipand nervoasa in jur . "Dracie , " soptise ea , cand se pusese in cele doua picioare si curatandu-si mainile de praf . "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|