scream as loud as you can
|
27 Nov 2011, 17:37
(This post was last modified: 27 Nov 2011, 17:46 by Lucas Sasha Neitzke.)
|||
|
|||
Daca nu ar fi fost si India prin apropiere ar fi discutat foarte drgut cu acest Robert ochi in ochi si avea si el cateva cuvinte intepatoare pe care voia sa i le spuna cu cea mai mare nerabdare. Il privi cum o chema spre el, avu acel mic tresarit si impuls de a-l trasni cu ceva in cap in secunda urmatoare insa nu avea de ce...la moment. Vru sa-l sperie cu blestemul de neiertat...un blestem eficient, trebuia sa recunoasca insa nu destul incat...la naiba, India, la ce se gandea fata aceea cand se arunca in fata lui..rasufla usor..apoi isi desfacu vraja fiindu-i clar vizibila raceala si indiferenta din ochi cu care o privea pe India zbatandu-se de durere. Nu avea de gand sa-i arata lui ca-i pasa de ea altfel ar fi facut lucrurile mai complicate. Ridica scurt dintr-o spranceana fixandu-si privirea dura asupra lui. "Daca crezi ca-mi pasa de viata amarata a unui copilas...sa stii ca te inseli..chiar m-as bucura daca m-ai elibera de ea pentru totdeauna...stii ca poate fi enervanta?" Zise el inclinand capul intr-o parte si iesind din umbra se indrepta spre el cu bagheta in buzunar...nu era cazul sa se lupte in timpul apropiat.. Ochii sai verzi erau plini de plictiseala, de fapt chiar era plictisit de oamenii care voiau sa se dea mari si din pacate nu le reusea. "Daca o vrei atat de mult pe ea...atunci care e faza sa o lasi sa sufere fizic..din cate am inteles iti place sa lasi oamenii cu moralul distrus..esti un ratat si jumatate..iar eu nu-mi pun mintea cu ratatii." Zise el si trecu pe langa el indiferent fara sa arunce o privire spre fata care incepea sa-i faca probleme..iar el nu avea nevoie de probleme la fel cum nu avea nevoie ca barbatul din spatele sau sa fie in viata..nu se grabea..insa va fi tare multumit sa-i zboare capul daca va incepe sa-l calce pe nervi si din fericire pentru el..o va face...doar Robert nu lasa prietenii Indiei in viata...si Robert va fi si un catelus ascultator si o sa-l scoata din minti spre nefericirea sa. Zambi dracesc, asteptand o reactie din partea lui si in special o reactie din parea Indiei care dupa cum planuia trebuia chiar in acel moment sa-l injure de mama focului pentru ca ii facuse aluzii in zadar.
ooc: Scuze scuze scuze....imi pare foarte rau ca nu am putut sa-ti postez ieri..dar nu am uitat de tine...in nici un caz...cum sa uit eu de tine. ![]() ![]() ![]()
There is always one moment in childhood when the door opens and lets the future in
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|