Thread Closed 
All I need is you
27 Nov 2011, 20:49 (This post was last modified: 27 Nov 2011, 21:17 by Eliza G. Blest.)
Rasese amuzata la auzul cuvantului "Secol" stiind foarte bine ca nu a trecut atata timp .Ii zambise lui Rosalie , gandindu-se cat timp a trecut de cand nu se vazusera . Poate , chiar trecuse un secol . Asta insemna ca trebuia sa aiba 100 de ani .. chiar mai mult . Nu , nu e secol . Nu .. trebuie sa fie altceva precum .. " Sezil . Da , asa suna mai bine . Au trecut circa 100 de zile . Da , asa mai vii de acasa ," isi pusese ea , razand cu pofta . Imediat ce isi revenise , dandu-se glas tare la gandurile ei , lasand-o pe soimaneanca sa ii auda nebunia din cap .
"Stiu , uneori sunt complet nebuna de legat . Faza e ca nimeni nu ma poate lega , " zisese ea , usor viclean , ochii stralucind in lumina vioaie a baghetei .

"Cat despre mine , eii bine , stii cum e . S-au intamplat atatea de cand nu ne-am mai vazut . M-am schimbat , cred . Nu am idee deloc , insa , stiu ce s-a intamplat in jurul meu . Soarele rasarea si apunea , de atatea si atatea ori , fara sa se mai opreasca , in fata mea , in timp ce stateam langa o oglinda si visam .. ahh...scuza-ma , iar sunt cu mintea aiurea , " continuase ea , usor buimacita . "Mda, cred ca m-am lovit prea tare la cap , de gandesc astfel . " concluzionase aceasta , ducandu-si o mana la barbie , gandindu-se itens . "Dar tu ,cum mai e cu dusmanul tau . Cu care am avut de a face acum mult timp in urma ? La spital . "

"Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."

[Image: Formysweetsis_zps9d530966.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
All I need is you - by Rosalie Vivienne Alden - 23 Nov 2011, 19:50
RE: All I need is you - by Eliza G. Blest - 23 Nov 2011, 23:01
RE: All I need is you - by Eliza G. Blest - 27 Nov 2011, 17:34
RE: All I need is you - by Eliza G. Blest - 27 Nov 2011, 19:43
RE: All I need is you - by Eliza G. Blest - 27 Nov 2011, 20:49
RE: All I need is you - by Eliza G. Blest - 27 Nov 2011, 21:13
RE: All I need is you - by Eliza G. Blest - 28 Nov 2011, 21:54
RE: All I need is you - by Eliza G. Blest - 04 Dec 2011, 11:30