Luna de la miezul noptii
28 Nov 2011, 20:19 (This post was last modified: 29 Nov 2011, 09:02 by Aylee L. Lovel.)
Cand se termina transformarea, Aylee inca plutea. Ii revenisera toate amintirile. Insa cam pierduse controlul corpului. Vazu ca o zgariase pe Liz, dar pur si simplu nu se putuse opri. Dori sa isi ceara scuze, dar ii iesi doar un marait.
-
Ce se intampla cu mine? Trebuie sa ma ajuti. Mai esti aici?
Nu ii raspunse nimeni. Ii venea sa planga. Vocea ii spusese ca o va ajuta, dar disparuse. Halal ajutor.
-
Sunt aici. Nu ai de ce sa iti faci griji. Totul e in ordine.
Tigrul Aylee incepuse sa se lase in jos, pana atinse podeaua. Argintica si cu sora ei se certau pe ceva tema, dar nu reusea sa distinga cuvintele.
-
Cum adica totul e in ordine? Am o fata de tigru, mi-am zgariat sora si nu inteleg vorbele oamenilor. Tie ti se pare totul in regula?
Vocea nu ii raspunse. Nu ii venea sa creada. Partea ei lucida ii spunea ca probail vocea aia astepta ca sa se calmeze. Incerca sa inspire adanc, ceea ce ii reusi.Apoi se gandi mai bine. Normal ca ii reusea. Pana si tigrii pot sa respire. Incerca sa faca un pas, dar cazu. 'Ca un pui nou nascut', isi zise. Se ridica si incerca din nou. Ii tremura piciorul, dar nu mai cazu, decat la urmatorul pas. Se mai ridica odata. In urechi ii rasuna ce ii zisese odata o prietena. "Cazi, te ridici. Cazi, te ridici. Mori, asta e." In acest moment nu i se mai parea la fel de amuzant. Se impletici inspre Eliza. Fetele parura sa fi luat o hotarare. Sora ei o scarpina dupa ureche. Tigrul se lasa sa cada langa Liz. Picioarele ii erau inca instabile. Aylee inca nu intelegea ce zice, dar prinse cuvantul "mergem."
-
Ti-am zis eu ca o sa iti revii.
Viperina se intreba ce va urma. Fara sa isi dea seama ce face, isi linse o laba.

| when the devil is pulling the strings, all the world must dance |
[Image: png_zps57cd7d86.png]
when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell
i am an innocent liar
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Luna de la miezul noptii - by Eliza G. Blest - 28 Oct 2011, 18:42
RE: Luna de la miezul noptii - by Aylee L. Lovel - 28 Nov 2011, 20:19