Everything I ever wanted II
|
28 Nov 2011, 21:21
(This post was last modified: 28 Nov 2011, 22:02 by Isabella River.)
|||
|
|||
Isabella il saruta lung, apoi il mangaie pe obraz, privindu-l bland. Ochii aceia versi ii intoarceau iubirea si sclipirea pe care o vazuse in ei cand il cunoscuse pe Matt, ramasese acolo, exact la fel.
In scurt timp, ii inflori o lacrima in coltul ochiului si fata nu se mai deranja sa o indeparteze sau sa o ascunda. Mana ei stanga se odihnea pe pieptul lui, iar cea dreapta il mangaia cu tandrete. Insa Matt observa si expresia de fericire se schimba in una de ingruiorare. Isa ii zambi cald si incerca sa isi retina lacrimile. "- Iubito, ce este ?" intreba acesta privind-o in ochi. Isabella clatina din cap si ofta, lasandu-si in final lacrimile sa parcurga distanta de la ochii sai pana la barbie, alunecand usor si simtindu-le fierbinti pe pielea alba. "- Nimic, doar ca.." respira greu si inghiti nodul din gat, apoi continua: "Ai fost mereu alaturi de mine si intotdeauna m-ai sustinut; ai fost cel care m-a facut sa ma simt atat de bine mereu cand am avut probleme de orice fel si ai venit acum cu mine si.." incerca sa se linisteasca inainte de a continua. In final ridica privirea si isi simti ochii tot mai sensibili sub lumina celor verzi, care o acopereau cu duiosie. " Te iubesc.. mai mult decat iti voi putea spune vreodata. Sunt cea mai fericita fata din lume doar datorita tie. Vreau sa te am langa mine pentru totdeauna, pentru ca fara tine.." isi musca buza de jos si simti cum un alt val de lacrimi isi face aparitia. "Fara tine, nu stiu ce as putea face." termina intr-un sfarsit. You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Everything I ever wanted III | Matt I. River | 9 | 2,086 |
20 Feb 2012, 15:28 Last Post: Isabella River |