All I need is you
|
28 Nov 2011, 21:54
|||
|
|||
Oftase si inghisise in sec , privindu-si cu admiratie adidasii pe care ii purta adesea . Negrii , cu sireturi mov pe o parte si verzi pe alta , combinatia pe care o adora de atata timp . De multe ori facea astfel de imbinari intre astfel de culori . Incepea chiar sa le adore , si de mai multe ori se intreba daca era in toate mintile cand se gandea la ele , dar nu ii pasa . Chicotise in sinea ei si schitase un mic zambet , in coltul gurii , ochii sclipind in lumina vaga a camerei .
"Nu stiu ce sa zic .. " incepuse ea , luand un siret intre degete , si rotindu-l pe fiecare faringe in parte . "Ahm .. cred ca am ajuns aici , din pricina dorintii de a fi singura , cred doar . Adica , ce sa zic , nu imi mai vine sa merg in Padurea interzisa deloc , caci .. eh , nu stii . Am avut o mica cearta cu un centaur si s-a terminat totul .. " Oftase din nou , ghemuindu-se tot mai mult , si punandu-si picioarele in asa fel incat facea un triunghi , iar talpile adidasilor se intalneau . Simtea o durere sacaitoare , de la nivelul coapselor , cand viperina incerca sa puna la pamant , din ce in ce mai mult , picioarele ce se ridicau in sus . "Grea treaba , "gandise ea , stramband din nas , nemultumita de reusita . "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|