How to Believe?
30 Nov 2011, 21:50
Tora statea in fata oglinzii. Nu vroia sa-i arate nimic. Astepta o schimbare de orice fel insa sticla opaca nu se modifica. Ofta, ecoul starnindu-se in sala mare. Se apropie de oglinda si o atinse usor simtind materialul rece. Ii analiza fiecare centimetru. Nu avea nici o imperfectiune. Rama de metal era modelata foarte fin, ca si cum nu ar fi fost facuta de cineva, ci ar fi aparut de nicaieri. Daca se gandea mai bine nu cunostea originea Oglinzii. Trebuia sa cerceteze putin. Mai privi odata in oglinda in speranta ca va vedea ceva, insa aceasta nu se lasa induplecata. Probabil cea mai mare dorinta a ei in acel moment era sa vada ceva in oglinda. Si chiar vedea: pe ea insasi.
Un scartait usor o facu sa isi intoarca privirea. In cadrul usii statea o tanara soimeanca. Nu o cunostea. Daca oglinda era atat de ostila incat sa nu-i arate niste indicii pentru intrebarile sale macar putea gasi un prieten nou.
"Buna! Nu cred ca ne-am cunoscut pana acum... Eu sunt Tora!"

Robert Louis Stevenson once wrote: You cannot run away from a weakness; you must sometimes fight it out or perish.

[Image: 2mfubs.png]

"Blessed are the hearts that can bend. They shall never be broken."

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
How to Believe? - by Oswin A. Cameron - 30 Nov 2011, 17:42
RE: How to Believe? - by Oswin A. Cameron - 30 Nov 2011, 23:10