First way to Hogwarts
|
01 Dec 2011, 21:03
|||
|
|||
Trecusera circa 30 de secunde de cand isi revenise cu picioarele pe pamant , insa , oricat de mult privea in stanga si in dreapta , nu putea sa recunoasca locul in care se afla . "Pff .. cum sa recunosc daca nu am mai fost niciodata pe planeta asta . Proasta mai sunt uneori , " oftase nervoasa de mintea ei si se ridicase in picioare . Privise in spatele ei , vazand ca se aflase pe o canapea . Asemenea celor din compartimente . Se prabusise pe aceasta , sprijinindu-si capul de o pernuta micuta , invelita cu un material alb, fin , din catifea . "Unde este Eliza . Cred ca tot acolo a ramas ... oare pot sa ajung la ea ? Vai ! Ce ametita sunt . "
Se ridicase imediat in picioare , zburand pana la usa mare , acoperita cu un material gros , tare si urat , tragand de clanta ca o apucata . Nimic , era inchisa . "Dar ... la magie nu pot recurge , dar ce magie stiu eu . " Pufnise suparata si se lasase sa cada la podea , langa usa , dand cu capul puternic de ea . The princess of Kensas empire ![]() "Cars passing by - representing my life I ain't old but I ain't young enough to cry like a baby And I'm so scared but I won't tell you for fear you'll hate me more" |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|