Little Black Dress
|
01 Dec 2011, 21:12
(This post was last modified: 01 Dec 2011, 21:13 by Raphael J. Vonderheide.)
|||
|
|||
Pufni scurt inainte de a arunca ceea ce mai ramase din tigare.Un fum negricios se aseza in jurul lui inainte de a iesi cu forta din dulap, facand obiectul de mobilier sa se miste si sa tremure intr-un mod anormal in timp ce usile se trantira cu forta in spate.Ajunse in fata ei prinzand-o bine de barbie, facandu-i buzele sa para mult mai mari doar ca sa o priveasca direct in ochi.Inspira cu putere parfumul ei inainte de a incepe sa vorbeasca.
Cand vei inceta sa te smiorcai ca un copil atunci poate ca voi sta de vorba cu tine..asta odata!Apoi..legat de proprietate..daca vreau pot sa te numesc a MEA caci altfel nu mai primesti nici macar o atngere, in special sarut..sper ca ne-am inteles si cu asta!zise el facand o scurta pauza in timp ce pufni scurt si isi linse usor buzele privind un moment in alta parte inainte de a reveni cu atentia asupra ei. Hotaraste-te odata ce vrei..sau lasa-ma dracu'in pace!zise el inainte de a o strange pentru un moment cu putere, si apoi a o elibera repede inchizand una din usile dulapului cu piciorul si sprijinindu-se cu spatele de ea in timp ce bratele ii erau incrucisate la piept si privirea fixata asupra fetei. Si acum..am zis tot..vrei sa mai stau?zise el calmandu-se evident, fumul cel negru facandu-se pierdut, insa un suras usor diabolic se aseza pe fata lui, fiind grozav de incantat. There's nothing better than a good lie
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
back to black | Swain Schrenserte | 6 | 2,242 |
14 Aug 2011, 21:33 Last Post: Swain Schrenserte |