| |
03 Dec 2011, 13:13
(This post was last modified: 03 Dec 2011, 13:13 by Desiree Rose Goth.)
|
|
|
Desiree Rose Goth
|
RP Posts: 1857
Casa: Cercetasi
Galeoni: 625
Animal: Pisica birmaneza - Nightshade
Slujba: Ajutator pentru biblioteca
|
|
- Nu reusi sa descifreze expresia de pe chipul lui Ainsley. Ei, bine, norocul ei ca am fost la locul si momentul potrivit, isi spuse in sinea sa. Urma un scurt moment de tacere, in care putu sa desluseasca doar pasii celor doua Cercetase pe coridoare si rasuflarile lor agitate.
- Nu fi atat de pesimista, ii raspunse Ainsley, intr-un final. Ce s-a intamplat, s-a intamplat; si e perfect asa.
Desiree pufni scurt. Ea nu gandea in felul acela - ar fi putut exista zeci de moduri prin care planul lui Ainsley nu s-ar fi putut implini. Insa, daca Cercetasa nu ar fi fost impinsa de curiozitate sa iasa din dormitor si sa coboare scara in spirala, ca sa o gaseasca pe colega sa in Camera de Zi... nu s-ar fi intamplat nimic din toate astea. Si nu ar fi existat niciun plan care sa poata fi dus la indeplinire numai de Ainsley.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif)
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.
Love you, Bells.
|
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|