|
|
03 Dec 2011, 13:21
|
|
Violet Wilson
|
RP Posts: 418
Casa: Cercetasi
Galeoni: 270
|
|
- Il privi cu dragoste, oftand incet; si ea ar fi vrut sa faca acelasi lucru. Dar nu puteai da timpul inapoi, oricat de mult ti-ai fi dorit. Nu puteai sa schimbi trecutul. Puteai doar sa te revansezi, traind prezentul; si planuind intr-o oarecare masura viitorul. Era constienta ca avea sa ramana cu el. Chiar daca in unele momente ezitase in ceea ce privea acest aspect. El era viata ei acum - nu mai avea nevoie de nimeni altcineva.
"-Si mie imi pare rau" sopti Kate, dupa cateva minute bune de tacere.
Nu stia ce putea sa mai spuna; voia doar sa stea acolo, in bratele lui, pentru eternitate. Stia ca mai devreme sau mai tarziu tot ar fi trebuit sa plece. Dar si atunci, mainile lor aveau sa fie impletite iar sufletele deopotriva.
"-Nu vreau sa se mai intample asemenea situatii" continua tanara, ridicandu-si ochii din pamant. Nu era prea sigura daca vorbele ei aveau o insemnatate prea mare. "Si am sa lupt pentru noi si nu am sa mai renunt. Nu pot sa ma indepartez de tine" sfarsi ea, oftand incet.
# Violet Wilson
It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what.
Don't get my personality and my attitude twisted, because
my personality is me and my attitude depends on you.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|