Major descovery^^
|
31 Jan 2008, 14:32
|||
|
|||
Hmm...chiar nu am stiut daca sa scriu asta la filme sau personaje,dar,dat fiind faptul ca se intampla in filmul 5,am pus aici.
Major descovery: In lupta din departamentul misterelor,in filmul 5,se lupta doua perechi: -Harry si Dolohov (daca tin minte bine) -Sirius si Lucius Malfoy. La un moment dat,Harry tipa: "Expelliarmus! si bagheta lui Dolohov zboara cat colo.Atunci Sirius se intoarce si ii spune:"Nice one,James!" (parca au tradus "buna lovitura,james!") .....wait a second?!James?!.... Hmm..al doilea nume al lui Harry era James,dar totusi,nimeni nu il striga asa.Nici macar Sirius.De ce James?Am avut in minte intrebarea asta pana cand am revazut filmul.... Cand Snape il invata oclumantia pe Harry,el ii patrunde in minte si vede amintirea aceea de cand era Snape de o varsta cu el. In amintire,Sirius si James isi bateau joc de "Smiorcaitus",dupa cum obisnuiau sa il numeasca.Aceeasi vraja.Acelasi raspuns. James indreapta bagheta catre Snape si spune cu acelasi zambet arogant:"Expelliarmus!" si bagheta lui Plesneala zboara cat colo."Nice one,James!" vine raspunsul lui Sirius. .....wait a second!?nu se leaga totul acum? ... In mod sigur,Sirius il vedea pe James in Harry.In spatele chipului,care era asa de asemanator cu al tatalui sau,Sirius vedea esenta.Aceeasi miscare,aceleasi vorbe:cum am putut sa nu observ? Mai mult,cand copiii surprind discutia ordinului cu urechile extensibile.....va amintiti?.....(scuze,am cartea in engleza si nu ma pot abtine sa nu dau citat :>") "'He's not a child!' said Sirius impatiently. 'He's not an adult either!' said Mrs. Weasley, the color rising in her cheeks. 'He's not JAMES, Sirius!' 'I'm perfectly clear who he is, thanks, Mollly.' said Sirius coldly. 'I'm not sure you are!' said Mrs. Weasley. 'Sometimes the way you talk about him, its as though you think you've got your best friend back!'" Ce credeti? ![]() Hermione Anne Granger Born:5 august 1992 Dead:29 august 2008 |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Re: Major descovery^^ - by Iris Black - 31 Jan 2008, 05:29
Major descovery^^ - by Hermione Anne Granger - 31 Jan 2008, 14:32
Re: Major descovery^^ - by Ada McNair - 11 Jun 2008, 11:49
Re: Major descovery^^ - by Anda Black - 22 Jul 2008, 15:08
Re: Major descovery^^ - by Angela Slytherin - 22 Jul 2008, 16:37
|