Intamplari amuzante/jenante
|
31 Jan 2008, 05:41
|||
|
|||
Must post here 2.
Deci.. Ora de mate.Plictiseala... Eu ma uitam pe fereastra...visam ca suna clopotelul si scap-_-. ''Domnisoara[insert my family name here] de ce nu esti atenta?'' Eu atunci imi iau repede creionul si ma apuc sa scriu din exercitiul pe care stiam sigur ca ni l-a dat sa-l rezolvam... ''Dar,doamna...eu sunt mereu atenta.Ca un soim,ca un vultur...ca ...ca...ca...o pisica pe intuneric.''mandra de replica mea,am inceput sa rezolv exercitiul... ''Bine atunci''spune profa uitandu-se la mine in caiet. ''Dar vezi ca ai scris exercitiul gresit...'' '' O_O'' Stiu,nu prea amuzant,dar ramasesem masca cat de zapacita pot fi si nu puteam sa concep ca m-a invins=] Insa m-am revansat la alta ora... Ora de dirigentie.Iar plictiseala...Subiect: Ce vrem sa devenim in viitor? ''Iris...tu ce ai vrea sa devi?'' Ma uit la ea putin surprinsa si zambesc. ''Vreau sa devin ce e tata'' ''Frumos,frumos..inseamna ca il apreciezi...luati exemplu,copii!'' ''Da...luati exemplu'' Toti incepura sa-si ia pozitiile de ras stiind ca voi face o boacana in orice secunda.Profesoara insa intreba in continuare surazand: ''Si ce e tatal tau?'' ''Gunoier ^^'' ![]() Trashylife is good life♥ ♥ ♥ -Just so you know: George Weasley is MINE!! IF U TOUCH HIM I`L BITE YOU!!! MRRR!! ♥ ♥ ♥ And dinos go rawwwrr ♥ Heath,you were awesome,you ruled and i miss you like hell =[ ♥ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Faze amuzante in cartile si filmele Harry Potter. | Jack Diggory | 4 | 1,762 |
16 Jul 2010, 03:10 Last Post: Ginny Malfoy |