My loveless life, I'm lost in you tonight
04 Dec 2011, 14:42
  • Un zâmbet îi luminase iar faţa atunci când fu cuprinsă în braţele lui Jenn şi îi confirmase că întâlnirea lor o bucura şi pe ea. Închise încet ochii cade safir, ce sclipeau uşor în lumina difuză a baghetelor şi trase aer în piept, forţându-se să-şi păstreze zâmbetul. Ar fi vrut să stea mai mult în acea linişte îmbrăţişându-şi prietena. În ultima vreme fusese mai mult singură, şi cu toate problemele pe care le avea abia dacă îşi mai vedea prietenii şi chiar avea nevoie să simtă că cineva îi este cu adevărat alături. Ştia foarte bine că oricui i-ar fi cerut ajutorul dintre colegele ei nu ar fi ezitat să o asculte, dar simţea că deja aveau cu toţii destule probleme pe cap.
    Scutură din cap şi chicoti amuzată , dându-şi seama că Jenn încă mai aştepta un răspuns la întrebarea, pe care o auzise doar în treacăt, şi ea nu făcea decât să privească ca o ciudată spre cărţi. Atinse o cotorul unei cărţi, trecându-şi într-un mod blând degetele subţiri peste pielea neagră din care erau făcute coperţile, apoi îşi întoarse capul spre colega şi prietena sa.
    " Ce fac aici..." Repetă în şoaptă , încercând să găsească un răspuns potrivit. "Sincer, nu ştiu. Nu am mai venit aici de mult, şi cred că îmi era dor de liniştea asta prăfuită." Murmură cu un zâmbet mic şi ciudat pe buze, fiind perfect conştientă că nu era un răspuns deloc bun. "Dar tu?" O întrebă la rândul său, cu o sclipire curioasă prezentă în ochii ca de cristal.

OOC: Mii de scuze că postez abiaaaa acum X_X

[Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go5_250.gif]   [Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go2_250.gif]  [Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go9_250.gif]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: My loveless life, I'm lost in you tonight - by Effy K. Dietrich - 04 Dec 2011, 14:42

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Lost in my mind... Melissa A. Reningan 3 1,282 03 Oct 2011, 19:28
Last Post: Lexie Stryder
  Lost in Time Katya Sokorov 63 13,084 22 Feb 2011, 22:45
Last Post: Bell Evans