She should live
|
04 Dec 2011, 15:02
|||
|
|||
Iritata de mizeria ce se lipise de hainele ei , viperina nu mai era atenta la amanuntele din jurul ei . Injurase de mai multe ori nervoasa la culme si cu bagheta la indemana , murmura fel si fel de vraji , marea majoritate fiind foarte complicate . Grea treaba , nu avea sa mai scoata acele pete nici prin magie . "Minunat , acum am dovada ca nu se poate face absolut orice prin magie . Pff . " Facea pasi dupa pasi , din cand in cand mai privind pe unde mergea , si cu mintea indreptata spre necunoscut . Doar intrebarea lui Odette o trezise cu totul la realitate , si isi ridicase capatana spre ea , privind-o nauca.
"Ahm , ciudat ce-i drept . Dar mie una imi place locul , " spusese aceasta si ochind scheletul sarpelui gigantic in fata ei . Acele oase , atat de ascutite , atat de ondulate , o fascineau pe viperina . Se indrepta spre acesta , inconstienta de ceea ce facea si..intre timp , scheletul se ridica . __________________________________ Usa se deschise usor , cu o mana pe clanta , fara sa faca niciun sunet . Un baiat , de circa 18 ani , intrase incet , fara zgomot , privind in incapere . O fantoma , statea in spatele lui , cu ambele maini pe chip , acoperindu-i ochii , si din cand in cand le mai dadea jos , privind inspaimantata dincolo de baiat . "Dumnezeule mare! " "Ti-am spus eu . Ti-am spus eu . Cele doua viperine au atacat copii si doreau sa ii uci.." "Taci Myrtle . Nu vad nicio viperina aici . Doar cativa copii nauci . Ce cautati aici dragii mei ? " "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|