She should live
|
04 Dec 2011, 15:20
|||
|
|||
-Si mie imi place, doar ca e cam murdar, chicoti Odette.
Oricine altcineva care ar fi intrat acolo s-ar gandi la pericolele care ar putea exista si la cum ar putea muri fara ca nimeni sa stie, dar nu si cele doua viperine care erau mai preocupate de curatenie decat de propriile vieti. Privi scheletul basiliscului care zacea la poalele statuii. 'Pacat ca a fost ucis de un copil de numai doisprezece ani!' isi zise viperina in gand. Stia cum Potter il omorase si apoi il invinse pentru a treia oara pe Lordul Voldemort. Ofta usor apoi se intoarse spre Eliza spunandu-i ca plictiseala puse iar stapanire pe ea si nu gasea nimic bun de facut. __________________________________ -Nu stim, am ajuns aici din greseala, spuse unul dintre copii. Baiatul isi dadu ochii peste cap si le promise ca imediat ce va termina de discutat cu Myrtle ii va ajuta sa ajunga in Marea Sala si de acolo aveau sa se descurce ei. -Dar, pot sa jur pe propria viata ca erau doua vipeirne, una pe nume Odette si une pe nume Eliza si ii torturau! striga Myrtle indignata. -Pai, Myrtle esti moarta juramantul tau nu imi este de nici un folos si chiar daca acele doua viperine sunt putin cam rautacioase, caci am auzit de ele, nu te face cu nimic mai buna sa le invinovatesti, nici macar nu stii unde se afla poate sunt la ore, zise Prefectul cu un ton de nervozitate in glas. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|