She should live
|
04 Dec 2011, 20:12
|||
|
|||
Privea in jur , buimaca si totodata surprinsa de disparitia reptilei .
"Sa fim seriosi , e gigantica ! Cum sa scape asa de repede de noi . DE MINE !" nu isi daduse seama , decat dupa mai mult timp , ca vorbise cu glas tare. Incepuse sa devina paranoica si chiar confuza . Nu mai intelegea ce era cu persoana ei , dar in acel moment , nu se putea gandi la ea . "De parca as avea timp vreodata sa o fac , " isi spusese ea , nepasatoare si furioasa totodata . "Hmm...cred ca da . La urma urmei ,suntem o prada . Si inca una gustoasa . Te rog frumos , suntem fete . Cred ca de asta ne-am si murdarit asa de tare , ca sa nu iesim in evidenta sau .. din contra ! Sa iesim . Caci , are un miros specific si cunoscut dihaniei . Am dat de belea , " spusese Liz spre Oddy , putin speriata , dar si sigura de ea . Deodata , un zgomot ciudat venise dinspre podea ..... ____________________________ "Tu , breaz ? Ha ? Ce perfect mai esti si tu ? Nici macar nu stii care e dreapta si care e stanga ! " se rastise fantoma la el . "Ai grija cum vorbesti domnisoara Myrtl..." "Mie sa nu imi spui domnisoara neghiobule !!! " "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|