The Shadows of Our Voices
04 Dec 2011, 20:59
Semiluna iesise la iveala de dincolo de norii cenusii , ce se miscau incet , si o innebuneau pe pantera ce statea plictisita pe iarba , numarand fulgii densi , si imaginandu-si anumite forme ale acestora . Cascase nepasatoare si obosita si se pusese in sezut . Ridicase o laba , o linsese cu o limba aspra , apoi daduse cu aceasta peste ochii , apoi pe blana de pe chip . Caldura de la inceput o incanta , apoi adierea rece a vantului , ce se lovise tare de aceasta , o bucura . Inchisese ochii visatoare si isi pusese barbia peste labe , intinsa lung pe iarba verzuie , si scurta , dar salbatica . "Ce voi face in seara asta ? Trebuia sa vina Eliza , dar cine stie pe unde umbla si pantera aia zapacita de pe alta lume ? Pff , ce seara urata va fi asta ,doar daca..hai sa fac o raita , daca tot nu am ce face . "

Se ridicase in cele patru labe argintii si pasise una dupa alta , regulat , insa , din cand in cand , mai dadea pe o parte , sau pe alta , cand isi pierdea controlul ."What the..vorba Elizei pe care nu o suport deloc . Ce am ?? " Isi scuturase capul si apoi corpul , se rotise in jurul cozi , incercand sa o muste , apoi fugise dupa copaci , spre un loc , pe care nu il stia , si nici nu il avea fixat in cap . Se oprise la marginea potecii , mirosind-o , simtind ca cineva mai trecuse pe acolo . "Aici ? Elevi ?Am o idee ! " Zambise in sinea ei si se luase dupa urme , dand peste un luminis si .. doi elevi . O fata si un baiat . Baiatul i se parea cunoscut , dar fata , nici pe atat . Jucausa cum era defel , mersese tiptil-tiptil spre ea , asezata la pamant , si tarandu-se spre aceasta , fara sunet si , cand ajunsese in spatele ei , facuse un salt mare ....

The princess of Kensas empire

[Image: winter-blues.jpg]

"Cars passing by - representing my life
I ain't old but I ain't young enough to cry like a baby
And I'm so scared but I won't tell you for fear you'll hate me more"
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: The Shadows of Our Voices - by Claire Afere - 04 Dec 2011, 20:59