Funny Faces
|
04 Dec 2011, 21:38
|||
|
|||
Mina asculta atenta ceea se spusese colega ei, dupa care su prabusi in cel mai apropiat fotoliu. Isi arunca din nou privirea spre tabloul fostului director de la Hogwards si ofta. Dupa un moment de liniste Dumbledore isi parasi portretul si Soimita se ridica brusc de pe fotoliu. Alerga pana la Sayoko si o trase putin de maneca, pe fata putandui-se citi teama.
-Uite, stiu ca e ceva incredibil, paranoic, ceva chiar greu de crezut, dar fratele meu eu chiar am vazut chestia aia acolo in portret! aproape ca striga Soimita. Se aproprie din nou de tablou cercetand foarte atenta cu privirea interiorul acesteia. In acel moment acel prim soc ii aparu din nou pe chip. Mina facu ochii mari si ii facu semn Soimitei sa se aproprie. "Intr-unul dintre colturile camerei" se afla din nou acea chestie scarboasa si urata. Ochii creaturii o tintuiau pe Soimita. Mina se dadu un pas in spate si se impiedica de piciorul unui scaun. Facu acest lucru deoarece vazu cum scarbosenia se apropie de ramele tabloului. OOC:Scuze ca a durat atata ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
funny ol' world,isn't it? | Kurt F. Malfoy | 11 | 3,220 |
11 May 2012, 19:06 Last Post: Desiree Rose Goth |