Intamplari amuzante/jenante
|
31 Jan 2008, 18:43
|||
|
|||
Asam. Mai sunt intamplari ^^ unele de'a dreptul jenante... ohh...
Ora de sport. Eram in sala de sport, noi muream, dadusem 4 ture in jurul scolii si jumatate din " turma " ( asa ne numim noi, cu totii ^^ ) era lesinata. Eo stateam in picioare, paream singura pe mii de kilometri patrati. Deodata apuca Silvia sa urle din partea cealalta a salii: " Cristianaaaaaaaaaaaaa ti s'a descheiat pravaliaa!!!!!!! " Aveam blugii desfacuti **oops** ![]() ![]() Ora de biologie. Teorie... tocmai ziceam o poezie din carte, toate versurile incepand cu " invata de la ... " de ex. Invata de la la umbra sa fii smerit ca ea... " Andi - trebuie sa'l cunoasteti, e Waydreamer in miniatura - e randul lui sa zica poezia. " Invata de la moarte ca nimeni nu'i uitat, Invata de la cuc sa fi si cucuiat. Invata de la flacari ce'avem de mancare, Invata de la mine ca tu esti oarecare, Invata de la umbra sa fi tampit ca ea, Invata de la stanca sa uiti de vremea rea, Invata de la lupte ca toti sunteti idioti Si du'te la vecinu' sa vezi ce pusca are. " Si profa: " Hoooo gata... chiar nu vreau sa stiu sfarsitul poeziei o_O " Ora de engleza. In fiecare clipa a vietii, nisipul timpului se scurge. De aceea trebuie sa profiti cat mai multe de absolut fiecare moment. Nu poti stii cat de mare e clepsidra ta. Incalca regulile cat mai poti, nu te lasa sa tocesti si sa inveti in exces. Regula de aur. Se pare ca oi profitam din plin de ea. Fac o povestire despre ce s'a intamplat in acea zi in care ultima ora era de engleza... Intra una in clasa, tanara, eleva in scoala noastra. Apreciata drept " una dintr'a zecea. " apoi toti sar cu gura: " Unde'i profa de englezaaa ? " " E bolnava?? " Apoi aia: " Nu tre sa stiti voi! Ce vreti sa facem? " " Dati'ne liber! " " Eeee nu se poate. Altceva. Scoateti'va ceva de desenat si... desenati. " E ciudat, am urmat ordinul. Cel putin, jumatate din el. Toti baietii din clasa ( fetele se laudau cu desenele lor ) aveau hartie. Ei, ceva de desenat. Apoi a inceput balamucul. Hartiile erau aruncate pe sus, se tragea cu bilute de hartie folosind paiul. E la moda zilele astea in clasa noastra. Incepem atunci sa urlam: " AAAAAAAAAUUUUUUUUU JOJO CACU CUCU BLIGU MICIUPICIU COCORECU " etc. Faza cea mai tare: Alex a nimerit'o pe " profa " in cap si clasa se prapadea de ras Inca nu'mi vine sa cred!! Ar fi trebuit sa vedeti faza aia =] cea mai tare ora de cand ma stiu! Ora de matematica. Eram la tabla si scriam o problema. Profa statea la catedra, langa mene ji nus ce facea pe acolo. Deodata cade un biltel din ala, cu care trag baietii cu paiul in cine apuca. Cazuse pe catalog ji vazui k scria ceva pe el. Era conversaia unora dintre baietii din clasa despre fete =))))) nu mai puteam de ras =))))))) Pauza. Deci stateam la fereastra cu Madalina, visand amandoua sa se termine orele. Dupa nuj cat timp inchidem fereastra si Madalina incepe sa urle, apoi vine nebunia generala, se aduna toti si observam un paianjen enorm ranjind din locul in care cu cateva clipe mai inainte avusesem eu mana. Faza cea mai tare a venit dupa, cand toata lumea se inghesuia la fereastra pentru un simplu paianjen urat... si mai tare a fost cand profa o venit si o zis " Ce e asa nebunie? " Si raspunde unu: " Doamna o tarantula!!!! " si apoi profa zice " Tarantula esti tu, uita'te mai bine ca e un tantar. " ~~ Cand Gabriel este ascultat la tabla ji nu are cartea respectiva mi'a cerut sa i'o dau cat timp rezolva problema aia. " Da vezi ca au facut pisicile ceva pe ea!! " Si apoi Gabi tot rasfoieste sa vada ce au facut pisicile si la coperta... se vad clar urme de apa ( sau ceva asemanator ) nu stiti ce tare a fost fata pe care a facut'o de fapt nu era nimic facut de pisici, varsasem eu niste lapte pe carte mai inainte Replici celebre: " Taci si zambeste. " ( Gaby ) " De unde ai creionu? Tzara piticilor? " ( profa ) " Hey chioaro ai grija pe unde mergi!! ( unu ) " Ce chioara? Nu vezi k te'am nimerit?? " ( eo ) " Cum trebuie sa fie liniile pentru a fi paralele? " ( profa ) " Certaretze " ( Iuliana ) " Numeste inca un compozitor de muzica. " ( profa ) " Mihai Eminescu " ( Radu ) " Cine a facut Poarta Sarutului? " ( profa ) " Eh... Cupidon :? " ( Alex ) |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Faze amuzante in cartile si filmele Harry Potter. | Jack Diggory | 4 | 1,762 |
16 Jul 2010, 03:10 Last Post: Ginny Malfoy |