Intamplari amuzante/jenante
|
31 Jan 2008, 22:12
|||
|
|||
Uuuuh...mi-am amintit^.^
Inainte de ora de geogra.In pauza noi aruncam unii in altii cu ventuze(din alea cu ace) si eu tineam de sase. Proful nostru de georga era inalt si masiv si il ocheam usor.Si iata-l ca vine dupa colt si ma uit eu la el si fug prin clasa si tzip: VINE SOBOLANU`,VINE SOBOLANU`!Aceasta era porecla pe care i-o dadusem. Dar bineineles in zgomotul acela infernal nimeni nu ma auzea. Asa ca ma urc eu pe catedra si incep sa zbier si sa sar in sus : VINE SOBOLANU`!!!! Dar ce sa mai vina ca sobolanul era deja langa mine si-mi trage un catalog in cap de nu ma vad : )) And... New obsession: Crazy loop. Prietena mea cea mai buna era cam stresata(de mine) cu melodia lui. Asa ca,intr-un moment de disperare ia un marker si scrie pe perete ''Iris loves crazy loop'' Raman masca si disperata incerc sa sterg : cu apa(dar deja se uscase pana am ajuns eu la baie),cu guma(da,stiu=)) ) cu pic...cu tot.... Si atunci,iau eu frumusel foarfeca(pe care o aveam intamplator la mine)si incep sa zgarman in perete,pana cade toata tencuiala... Cu un zambet satisfacut le spun colegilor :''Spuneti ceva si va dau la lei''si sunt multumita de isprava... ^_^ Not funny,dar trebuia sa o impartasesc=)) ![]() Trashylife is good life♥ ♥ ♥ -Just so you know: George Weasley is MINE!! IF U TOUCH HIM I`L BITE YOU!!! MRRR!! ♥ ♥ ♥ And dinos go rawwwrr ♥ Heath,you were awesome,you ruled and i miss you like hell =[ ♥ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Faze amuzante in cartile si filmele Harry Potter. | Jack Diggory | 4 | 1,762 |
16 Jul 2010, 03:10 Last Post: Ginny Malfoy |