What Hurts the Most
07 Dec 2011, 23:13
John Miller & Bell Evans

John incepea deja sa-si piarda rabdarea. O astepta de aproape o ora pe Bell sa apara si aceasta parea ca nu va mai veni niciodata. Era prima zi de scoala din anul 7 pentru el, ajunsese la Hogwards cu o noapte in urma. I se parea imposibil sa se fi imbolnavit cineva peste noapte. Desi, la cat de prostuti, naivi si impiedicati erau multi dintre elevii din primul an, John nu stia de ce era atat de surprins de faptul ca asistenta era deja foarte ocupata.

Bell se numara printre persoanele la care John tinea cel mai mult. Era probabil aproape cap de lista. O cunoscuse inca din primul lui an acolo, si simtise o afectiune fata de ea care in timp, crescuse tot mai mult. O vedea ca pe o sora mai mare, si uneori, chiar ca pe o mama. Era singura persoana caruia John ii putea spune tot, singura persoana in care avea incredere deplina, singura despre care putea spune cu certitudine ca il cunoaste. Doar ei John ii povestise tot ceea ce se intampla in casa lui, si numai ea il ajuta cu adevarat ori de cate ori avea nevoie.

Chipul tanarului vrajitor se lumina cu un zambet larg cand o vazu in sfarsit venind. Se duse repede langa ea, neavand rabdare sa o astepte sa ajunga ea la el. "Imi pare atat de bine sa te vad!" spuse el, luand-o in brate si strangand-o cu afectiune. "Mi-a fost foarte dor de tine..."

Trecusera doar 3 luni de cand nu o vazuse, dar ii simtise lipsa permanent. O lua de mana si o trase pana la primul pat din Aripa Spitalului, asezandu-se pe el cand ajunse exact in fata lui si dandu-si roba jos. "Trebuie sa ma ajuti..." spuse el, in timp ce isi desfacea cravata si isi descheia camasa. "M-am certat cu tata inainte sa plec de acasa, si.... Stii tu. Am reusit sa acopar si sa vindec multe din ranile si vanataile care le aveam pe maini si pe fata, dar cele de pe spate au ramas. Nu vreau sa vada careva din dormitor noaptea cand ma schimb. Plus... chestia asta doare..." spuse el.

Camasa lui alba avea pete rosii de sange pe spate. Realiza asta in momentul in care o scoase complet si o puse jos pe pat. Se intoarse cu spatele la Bell, pentru a ii arata ranile pe care le avea. "Poti sa ma 'repari', nu-i asa?" intreba el.

[Image: heaven.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
What Hurts the Most - by John Miller - 07 Dec 2011, 23:13
RE: What Hurts the Most - by Bell Evans - 08 Dec 2011, 15:12
RE: What Hurts the Most - by Bell Evans - 12 Dec 2011, 22:46
RE: What Hurts the Most - by Bell Evans - 15 Dec 2011, 16:25
RE: What Hurts the Most - by Bell Evans - 29 Dec 2011, 20:28
RE: What Hurts the Most - by Bell Evans - 11 Jan 2012, 21:22
RE: What Hurts the Most - by John Miller - 08 Dec 2011, 21:38
RE: What Hurts the Most - by John Miller - 14 Dec 2011, 22:39