|
The sky was never the limit
|
08 Dec 2011, 15:21
(This post was last modified: 08 Dec 2011, 18:22 by Isabella River.)
|
|
Isabella River
|
RP Posts: 1180
Casa: Viperini
Galeoni: 2430
Slujba: Profesor "Farmece"
|
|
- Lexie. >
<
Nu e nicio problema, stai calma. [eu de exemplu am teza maine la romana, dar cum am repetat toata saptamana si dai si fa eseu pe tema aia si pe cealalta si apoi gramatica - dar la profilul meu literatura conteaza cel mai mult, se presupune ca gramatica stim deja si nu se pune accentul prea mult - deci ma simt pregatita si-am luat si 10 azi pe un eseu. hehe. gata ca deviez prea mult O.o =))))))))))))]
Sincer, semnaturile pentru Raiz stiu sigur ca puteau iesi mai bine, doar ca pe fundal negru si asa, se vedea naspa - been there, done that. T_T Si mna.. sper ca sunt cat de cat ok, desi mi-a zis el aseara.
In fine.
Dap, la semnatura lui Bells si eu cred ca am facut niste greseli pe la fundal. X_X Doar ca eram obosita si lipsita de inspiratie. =))))))) Sper ca atunci cand mai primesc o comanda de la ea, sa ma descurc mai bine - defapt sper sa fac asta in general.
Multumesc mult. > < Stii ca apreciez.
@Rosey.
Am si eu o rugaminte.. nu pot face nimic cu imaginea pe care mi-ai dat-o, am nevoie de una in care sa fie doar tipa, fara alte maini si chestii pe acolo.
Daca poti.. da-mi alta imagine si iti fac semnatura astazi sau maine cel tarziu.
You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|
Messages In This Thread |
RE: The sky was never the limit - by Isabella River - 08 Dec 2011, 15:21
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|