Drink my soul
|
09 Dec 2011, 15:17
(This post was last modified: 09 Dec 2011, 15:25 by Aylee L. Lovel.)
|||
|
|||
'Oare care este numele meu?' se intreba viperina. O chemase in atatea feluri. La inceput i sa spus Aylee Pent. La orfelinat, din cauza ca ea era vrajitoare iar directoarea putin nebuna, urand vrajitorii, ii spunea Raven. Intre timp isi daduse seama ca acel nume i se potriveste si nu a renuntat la el nici cand a reusit sa scape din orfelinat. La cativa ani dupa aceea a aflat ca parintii care o parasisera nu erau parintii ei naturali. Ea era sora cu Eliza Cyreno. Dar ura acest nume, ii provocase numai necazuri. Asa ca ea si cu Eli au hotarat sa ea amandoua numele de fata al mamei...lor. Asa a ajuns ea Aylee Raven Blest. Spera ca asta sa ramana ultimul sau nume, dar cine stia?
-Hmmm, numele meu este Aylee. Aylee Blest. Aylee Raven Blest, de fapt. Dar unii imi mai zic si Pink. Deci simte-te libera. Alege unul dintre numele mele, care iti place, si foloseste-l pe ala. Al tau care e? Aylee rase in timp ce dadu raspunsul,incercand sa creeze o atmosfera mai placuta.I se parea ca fata nu prea e in apele ei.
| when the devil is pulling the strings, all the world must dance | ![]() when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell i am an innocent liar |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Drink my soul - by Aylee L. Lovel - 08 Nov 2011, 10:42
RE: Drink my soul - by Astrid Eir Osmund - 12 Nov 2011, 11:26
RE: Drink my soul - by Aylee L. Lovel - 14 Nov 2011, 16:06
RE: Drink my soul - by Astrid Eir Osmund - 14 Nov 2011, 21:34
RE: Drink my soul - by Aylee L. Lovel - 15 Nov 2011, 08:56
RE: Drink my soul - by Astrid Eir Osmund - 04 Dec 2011, 13:51
RE: Drink my soul - by Aylee L. Lovel - 09 Dec 2011, 15:17
|