Kiss my lips and drink the poisone ...
09 Dec 2011, 19:24
Alergand speriata pe coridoarele interminabile, Rose privi in spate. Se simtea urmarita inca de cand iesise din camera de zi. Poate era doar in imaginatia ei iar umbrele aruncate in jurul ei de flacara jucausa a tortelor ii creau impresia ca fantome rele erau la orice pas. Isi simtea parul si pelerina cu emblema Ochilor-De-Soim fluturandu-i in urma. Atingea fiecare statuie pe care intalnea in fata si incetinea la fiecare colt. Nu. Nu e nimic aici! Nu mai visa Rose! Se mustra soimita in gand straduindu-se sa opreasca din alergat.

In dreptul unei usii nu prea ingrijite fata reusi sa ajunga la un pas normal. Bataile inimii ii erau accelerate din cauza fugii nebunesti. Si totul fusese in imaginatia ei. Se sprijinii usor de usa. Aceasta se deschise din greseala iar Rose o privi ciudat cateva clipe inainte de a intra. Toaleta i se parea atat de si totusi atat de straina. Nu putea sa afirme faptul ca isi pierdea ore din viata in fata oglinzii in incercarea ei de a atinge perfectiunea. Oricum nu exista desi uneori avea impresia ca o gasea in viziunea ei!

ooc: Sper ca nu te superi daca am continuat eu Happywide

~everybody L I E S but T R U T H begins in lies~

[Image: oswin-sig_zpsba3b43b6.png]

It's one of the great tragedies of life — something always changes.

I am an innocent liar, bitch. What's wrong with that?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Kiss my lips and drink the poisone ... - by Oswin A. Cameron - 09 Dec 2011, 19:24