The Shadows of Our Voices
09 Dec 2011, 22:11
Se daduse cu cativa pasi inapoi , surprinsa de torentul de cuvinte ale viperinei din fata ei . Nu se asteptase la o astfel de iesire de furie , cu atat mai mult nu din partea ei . Isi aplecase capul , putin rusinata de prostia ei , din cand in cand mai privind la ea , cu un ochi sclipitor , rugator .
"Scuza-ma Claire..." , dar degeaba spunea asta . Stia ca nu ajungea nicaieri daca isi cerea iertare . Insa , numai asa se putea simte mai bine .. sau nu ? Isi ridicase capul , privind in jur putin speriata , inima batand putin mai repede . "De ce am senzatia ca mai e cineva aici ?" Isi intorsese capul cand Claire vorbise cu o fata din spatele ei , o recunoscuse imediat . "Hey Lexie , ce te aduce pe aici ? " intreba Green , schitand un zambet , ce nu ii iesise defel .

"Si , acum ce pot sa fac ? Ma va ierta ? " soptise aceasta , spre Cly , ce astepta un raspuns , nervii citindu-i-se pe chip . "Oki oki , inteles mesajul , am sa merg imediat sa il caut , dar mai incolo , nu am chef tocmai acum sa ma iau la cearta cu cineva , de vreme tu .. cam ai . Facem schimb de personalitati ?? Te loooog ! Doal in seala asta !!! Pleasssse ! "

"Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."

[Image: Formysweetsis_zps9d530966.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: The Shadows of Our Voices - by Eliza G. Blest - 09 Dec 2011, 22:11