Harry Potter si mostenirea celor cazuti
|
09 Dec 2011, 23:48
|||
|
|||
Hmm hmm .. imi fac si eu aparitia pe aici , si mi-am facut ochii mari cand am vazut "comentariul" lui Morreen
![]() 1.Cand scrii , uita-te in urma ta dacaai greseli ! Niciodata nu stii cand te trezesti cu una 2.Ai auzit de descriere sau naratiune ? Ei bine , auzi acum . De obicei , intr-o carte , sa zicem un roman , ca Harry Potter , caci vad ca despre asta ai "vorbit " , se foloseste foarte multa descriere , cu scop in a-i arata cititorului clare ceea ce vede si scriitorul . Cat despre naratiune , aceasta este esentialul , iar dialogul este abia mai tarziu . 3.Daca iti place atat de mult dialogul , fara prea multa descriere si naratiune , incearca sa faci teatru , daca ai ceva idei pentru asta , caci , si ele se citesc si crede-ma, sunt foarte reusite. Insa , inainte de toate ,fati timp sa citesti Caragiale ![]() 4. Cred ca Morreen a zis destule , iar eu , nu mai am ce adauga . Spor la scris in continuare si nu te bosumfla cand vei citi ce am comentat noi aici . Inca mai ai de citit , de scris si de invatat . Viata merge inainte . Spor si succes ! ![]() "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Harry Potter si mostenirea celor cazuti - by Rio Black - 25 Oct 2011, 17:08
RE: Harry Potter si mostenirea celor cazuti - by Victor A. Olivier - 25 Oct 2011, 17:40
RE: Harry Potter si mostenirea celor cazuti - by Eliza G. Blest - 09 Dec 2011, 23:48
|