A beautiful day...
09 Dec 2011, 23:54
  • Isabella se simtea destul de obosita, avand in vedere ca toata noaptea trecuta si-o petrecuse hoinarind aiurea prin Castel de dragul vremurilor bune si un numar prea mare de aminitiri i se infiripasera in minte. "Atatea schimbari si atatea persoane noi, majoritatea lucrurilor erau altfel pe atunci.." isi spuse Viperina in gand in timp ce cobora scarile de marmura. Nu se mai chinuise sa-si prinda parul in acea dimineata si cearcanele usoare de sub ochii albastri se zareau cu usurinta. "Asta o sa fie o zi lunga.." isi spuse stramband din nas si ofta scurt.

"- Isa !"
    Vocea Cercetasei o trezi din gandurile sale monotone si Viperina isi intoarse privirea catre fata din anul III pe care o cunoscuse acum ceva timp. Spre deosebire de altii, ea fusese mai prietenoasa si Isabella incepuse sa o indrageasca - ceea ce era putin neobisnuit din moment ce nu o mai interesasera elevii noi de la Hogwarts, se plictisise sa vrea sa ii cunoasca pe toti, asa ca ramase la veteranii Castelului, asa ca ea. Cand se gandise la asta, chipul Kennyei, al lui Ronnie, Raiz, Matt si Dess ii aparura in minte. dar ei nu erau singurii.

"- Buna, Julieta." ii raspunse Viperina cu o voce stearsa.
    Dupa ce fata ii explica Isabellei planul sau pentru acea zi, Viperina accepta si merse cu ea spre Hogsmeade.
    "- E o idee buna. Oricum am nevoie de o pelerina noua si poate niste manuale si pergamente. Si normal, nici eu n-am cumparat cadouri celor dragi." vorbi Isa realizand cat de repede trecuse timpul.

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
A beautiful day... - by Julieta D. Thibault - 09 Dec 2011, 19:14
RE: A beautiful day... - by Isabella River - 09 Dec 2011, 23:54
RE: A beautiful day... - by Isabella River - 10 Dec 2011, 00:56
RE: A beautiful day... - by Isabella River - 10 Dec 2011, 13:56
RE: A beautiful day... - by Isabella River - 10 Dec 2011, 15:01