A beautiful day...
|
10 Dec 2011, 00:06
(This post was last modified: 10 Dec 2011, 00:06 by Julieta D. Thibault.)
|||
|
|||
Ajunsera de indata la Hogsmeade.Aleea era plina de elevii grabiti care vroiau sa cumpere cadouri,deoarece erau reduceri si fiecare vroia sa prinda un pret bun.
Cerul era un albastru deschis si senin,dar vantul batea cu putere ,si fulgii cadeau usor peste Hogsmeade acoperindu-l de zapada ca intr-un tablou de iarna splendid. Dupa ce stabilira planul pe unde sa mearga fetele se hotarara intai sa mearga la o cafenea,pentru a se mai incalzi putin inainte de sesiunea de cumparaturi care o aveau in plan.Trebuia sa cumpere cadouri pentru parintii ei.Tura trecuta cand fusese cu Valentino ,primise cadou de la el rochia aceea superba si pentru ea nu mai avea nevoie de nimic.Surorii ei ii luase o rochie rosie din catifea,iar acum mai avea in gand sa ia si celorlalti cadouri,desigur si Isabellei trebuia sa-i cumpere ceva.Nu stia ce sa le cumpere,cauta mereu ceva simbolic in spiritul de sarbatoare. Se asezara la masa si isi comandara doua ciocolate calde. -Si cum e sa fi mai veche in Hogwarts?rase cercetasa.Am vazut ca ,nu chiar totii viperinii sunt prietenosi.. I am a Monster I deserve to Die ![]() ![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
A beautiful day... - by Julieta D. Thibault - 09 Dec 2011, 19:14
RE: A beautiful day... - by Isabella River - 09 Dec 2011, 23:54
RE: A beautiful day... - by Julieta D. Thibault - 10 Dec 2011, 00:06
RE: A beautiful day... - by Isabella River - 10 Dec 2011, 00:56
RE: A beautiful day... - by Julieta D. Thibault - 10 Dec 2011, 12:34
RE: A beautiful day... - by Isabella River - 10 Dec 2011, 13:56
RE: A beautiful day... - by Isabella River - 10 Dec 2011, 15:01
RE: A beautiful day... - by Julieta D. Thibault - 10 Dec 2011, 14:35