|
|
Thread Rating:
- 2 Vote(s) - 5 Average
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
10 Dec 2011, 12:47
|
|
Victor A. Olivier
|
RP Posts: 323
Casa: Adult
Galeoni: 820
Animal: Sarpe veninos - "Xlandre"
|
|
- Viperina o privi uimita. Nu avea nici cea mai vaga idee despre ce ar putea fi vorba. Pana la Hogwarts, nici nu auzise vreodata de magie si vrajitori. Castelul era singurul loc in care invatase sa-si exercite puterile de magician si toata treaba cu 'hocus-pocus'.
"Tot ce stiu e ca parintii mei au fost vrajitori cu sange-pur, insa nu am stat cu ei suficient cat sa ma invete care e treaba cu magia, altfel probabil mi-ar fi spus. Insa asa, chiar nu am nici o idee. Mama nu mi-a lasat nimic care sa-mi confirme faptul ca sunt o vrajitoare. Daca e sa fac parte, cum ai spus tu, din viitorul tau, crede-ma ca habar nu am de ce. Si in orice caz, poate ca nu vom afla decat la 18 ani, cand mi se vor da toti banii pe care mi i-au lasat parintii mei, si alte lucruri de ale lor. Pana atunci, sunt la fel de inutila ca orice om pe care il vezi pe strada.", spuse ea, ridicand din umeri. Chiar era curioasa sa afle despre ce e vorba, insa nu putea face nimic din moment ce era paralela cu toata treaba asta cu magia.
i want to reconcile the violence in your heart,
i want to recognize your beauty's not just a mask,
i want to exorcise the demons from your past,
i want to satisfy the undisclosed desires from your heart.
India's clone
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|