A beautiful day...
10 Dec 2011, 13:56
  • Viperina privi in jur si se opri asupra fiecarei persoane din incapere. Erau multi elevi, din anii mai mici, dar si din anul VII si profesori care discutau in liniste, vrajitori pe care nu ii cunostea, toti bucurandu-se de o zi placuta de iarna.
    "- Tu ce faci de Craciun ?" se auzi glasul Cercetasei.
    Isabella se gandi o clipa si un zambet in inflori in coltul gurii.
    "- Pai o sa petrec sarbatorile cu Matt, sora mea Lexie, Kennya, Raizen si Ronnie." raspunse ea. "Parintii mei au un catel in Londra si au fost foarte fericiti cand au aflat ca de acest Craciun vom fi mai multi care sa il locuiasca." rase fata scurt, apoi gandurile ii zburara la cum va fi cand vor sta toti in jurul bradului.

Ii fusese dor de prietenii ei si era convinsa ca se vor distra impreuna. "In plus, nimeni nu ar trebui sa fie singur de Craciun." se gandi amintindu-si de momentul in care o chemase pe Ronnie sa vina cu ei, pentru ca ea nu era sigura de ceea ce va face de sarbatori.
    Isi termina ciocolata calda, apoi lasa ceasca pe masa. Isi roti usor inelul de pe degetul mainii dreptae si surase in sinea ei cand piatra albastra straluci. Matt stiuse ca Isabella iubeste albastrul, asa ca atunci cand o ceruse in casatorie, ii luase un inel din aur alb, cu o piatra micuta de un albastru deschis.

"- Ar trebui sa mergem, daca vrem sa terminam astazi cumparaturile. Crede-ma, imi ia mult pana sa ma decid." rase Viperina si se ridica de la masa.

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
A beautiful day... - by Julieta D. Thibault - 09 Dec 2011, 19:14
RE: A beautiful day... - by Isabella River - 09 Dec 2011, 23:54
RE: A beautiful day... - by Isabella River - 10 Dec 2011, 00:56
RE: A beautiful day... - by Isabella River - 10 Dec 2011, 13:56
RE: A beautiful day... - by Isabella River - 10 Dec 2011, 15:01