A beautiful day...
|
10 Dec 2011, 14:35
(This post was last modified: 10 Dec 2011, 14:36 by Julieta D. Thibault.)
|||
|
|||
Se ridicara usor de la masa,dupa ce isi terminasera ciocolatele calde.Isi luara paltoanele groase pe ele,manusile si fularul si iesira pe usa.
Aleea era plina de elevii care parca nu mai stiau ce sa cumpere fiecare de Craciun. In mintea Julietei ii aparu o idee "Hmm,ar cam trebui sa cumpar niste decoratiuni noi pentru bradul de Craciun,avand in vedere ca anul asta o sa am oaspeti"... -Hmm,mie imi trebuie si decoratiuni pentru brad,deci o sa avem mai mult de umblat.Sper ca nu te superi ,nu?zise cercetasa zambindu-i. Mersera ce mersera pe alee pana intrara in primul magazin cu decoratiuni.Erau Mosi Craciuni,braduleti,omuleti de zapada,spiridusi si tot felu de ornamente de Craciun superbe.Aveai din ce alege,iar cercetasa ca deobicei era nedumerita in toate. Isi alese cateva decoratiuni minunate,in timp ce Isabella se uita si ea pe rafturile mari alegandu-si cate ceva. -Cum de nu ai iesit astazi cu Matt?i se auzi vocea cercetasei din partea cealalta a raftului. I am a Monster I deserve to Die ![]() ![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
A beautiful day... - by Julieta D. Thibault - 09 Dec 2011, 19:14
RE: A beautiful day... - by Isabella River - 09 Dec 2011, 23:54
RE: A beautiful day... - by Julieta D. Thibault - 10 Dec 2011, 00:06
RE: A beautiful day... - by Isabella River - 10 Dec 2011, 00:56
RE: A beautiful day... - by Julieta D. Thibault - 10 Dec 2011, 12:34
RE: A beautiful day... - by Isabella River - 10 Dec 2011, 13:56
RE: A beautiful day... - by Isabella River - 10 Dec 2011, 15:01
RE: A beautiful day... - by Julieta D. Thibault - 10 Dec 2011, 14:35