Trei pene, doua betigase si un arcus
10 Dec 2011, 15:15 (This post was last modified: 11 Dec 2011, 00:31 by Katya Sokorov.)
Nebuna cum sunt, sa stiti ca acum am o gramada de ficuri la activ dupa cum vedeti, trei. Asta-i al treilea. Nu comentati gen, freaky, pentru ca Prologul e de maxima importanta pentru ce vreau eu sa se intample Happywide Apropo, probabil o sa fie dintr-o sg perspectiva tot.

CAPITOLUL I
Poză cu Carina
[Image: scarlett-johansson-blog.jpg]

PROLOG

Degetele mele se plimbau pe suprafața viorii iar arcușul îi aluneca ușor pe corzi, deși mintea mea se afla în cu totul alte locuri.
Momentul în care primisem prima mea vioară. Primul meu set de tobe. Prima chitară.
Momentul în care începusem să visez la școală de artă, profil muzică.
Primul meu an la liceul de artă.
Octavian "Octavă" Popescu.
Cealaltă fată. Am fost înșelată.
Al doilea an.
Matei. Leon. Mario. Alex. Andrei.
Îi înșelasem, îi sucisem pe degete și apoi îi aruncasem într-o cutie undeva departe, aproape uitasem de ei.
Apoi Lena și Iacob.
Îi despărțisem, îi făcusem să creadă că nu au nicio șansă deși erau un cuplu aproape perfect.
Din cauza lui "Octavă". Știam că nu am nicio șansă cu el, dar totuși de ce insistasem? Era clasa a douăsprezecea, anul următor avea să plece la facultate. Aburea toate fetele cu aceleași replici cu care mă cucerise, și apoi le arunca într-o cutiuță în mintea lui, pe care o deschidea numai ca să mai așeze acolo încă una. Așa le făcusem și eu unei sumedenii de alți băieți și în clasa a zecea, și în clasa a unsprezecea. Unii îmi ziceau curvă. Alții mă numeau "player-girl". Câțiva murmurau dezaprobare când mă vedeau. Restul erau indiferenți...
Acum totul trebuia să ia sfârșit. Trebuia să sfârșesc din a face asta.
Mâna îmi zbură ușor pe corzile viorii, și degetele mi s-au încordat pe arcuș, și corpul mi s-a înclinat înspre apa de sub pod și am căzut...

[Image: sig.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Trei pene, doua betigase si un arcus - by Katya Sokorov - 10 Dec 2011, 15:15

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  O noua Odisee, incepand cu noi doua Iseult Cromwell 26 4,805 18 Feb 2010, 13:49
Last Post: Jenny Spring