A beautiful day...
|
10 Dec 2011, 15:23
(This post was last modified: 10 Dec 2011, 15:24 by Julieta D. Thibault.)
|||
|
|||
Julieta ii zambi imediat si ii raspunse:
-Pai,sora mea Mina a mers cu colegele ei zilele trecute si acum are de facut un eseu ,Valentino are meci si restul au fost zilele trecute si ma gandeam ca tu mai ai de cautat.Mai ales ca am vrut sa ne mai imprietenim.... Dupa ce platira la casa,cercetasa isi lua punguta in mana si iesira din magazin.Era randul Isabellei sa aleaga magazinul in care trebuiau sa mearga asa ca,viperina alese un magazin cu totul special si frumos.Era magazinul cu,cadouri speciale de Craciun. -Hmm,ce ai de gand sa-i iei lui Matt?o intreba Julieta.Si eu am de luat un cadou lui Valentino si nu stiu ce...Cercetasa se uita in jur prin magazin,nedumerita.Nu mai luase un cadou pana acum unui baiat,cel putin nu prietenului ei... Aerul de Craciun se simtea in aer,si magazinul de cadouri era plin de elevii fiecare alegandu-si cate ceva pentru cei apropiati.Daduse peste cateva colege ale ei,si peste colegii viperinei.Ii salutara,si apoi isi continuara drumul catre cadouri. I am a Monster I deserve to Die ![]() ![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
A beautiful day... - by Julieta D. Thibault - 09 Dec 2011, 19:14
RE: A beautiful day... - by Isabella River - 09 Dec 2011, 23:54
RE: A beautiful day... - by Julieta D. Thibault - 10 Dec 2011, 00:06
RE: A beautiful day... - by Isabella River - 10 Dec 2011, 00:56
RE: A beautiful day... - by Julieta D. Thibault - 10 Dec 2011, 12:34
RE: A beautiful day... - by Isabella River - 10 Dec 2011, 13:56
RE: A beautiful day... - by Isabella River - 10 Dec 2011, 15:01
RE: A beautiful day... - by Julieta D. Thibault - 10 Dec 2011, 14:35